Venusschelpen met witte wijn chili & knoflook (Amêijoas à Bulhão Pato)

Venusschelpen met witte wijn chili en knoflook (Amêijoas à Bulhão Pato)

Ingrediënten

4 personen

Met deze venusschelpen zet je in een handomdraai een bijzonder en heerlijk voorgerecht op tafel. Het is één van de meest gegeten gerechten in Portugal. De schelpdiertjes zijn fijn op smaak gebracht met witte wijn, chili flakes en knoflook. Waan je weer even aan de Portugese kust terwijl je lekker wat brood doopt in de saus van dit gerechtje.

 
Foody.nl
Foodbook

Op Foodbook kun je je eigen recepten plaatsen en die van anderen kunt bekijken. Je kunt zelf een...

De ultieme Worteltaart / Carrot Pie De ultieme Worteltaart
Chili sin Carne Chili sin Carne
Pho Ga - Vietnamese noedelsoep met kip Vietnamese noedelsoep met kip...
Meer van Foodbook

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Petra Huizing
  • Sabrina Pater
Mosselen a la marinière
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Spaghetti vongole met tomaat
 2
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Fast & Fresh: Spaghetti Vongole met Lamsoren
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Van Mechelen The Recipe: Vongole
 1
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.