Verse broodjes

Verse broodjes


Versgebakken brood bij het ontbijt is heerlijk, maar een nadeel is wel dat je heel vroeg op moet staan om deze zelf te bakken. Doordat het deeg twee keer moet rijzen en natuurlijk gebakken moet worden ben je zo een paar uur verder, voordat je kunt genieten van je zelfgebakken broodjes. Maar met dit recept is dat niet het geval! Deze gevulde opgerolde broodjes met cranberries, rozijnen en speculaaskruiden, maak je namelijk de avond van tevoren al en geeft ze hun tweede rijs ’s nachts in de koelkast. Zo hoef je ze ’s morgens alleen nog maar af te bakken en kun je vervolgens genieten van versgebakken broodjes! 
Bereidingtijd:  30 min | Rijzen: 60 min + 1 nacht koelen | Oventijd: 25-35 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Cobi.
Spelt pita broodjes
 20
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Zelf pita’s maken
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muffins met citroen en bramen
 9
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.