Vietnamese Kip met Citroengras & Chili

Vietnamese Kip met Citroengras & Chili

Ingrediënten

4 personen

Zin in een lekker roerbakgerechtje? Dit gerechtje is dan zeker de moeite waard: Vietnamse kip met citroengras en chili. Helemaal niet moeilijk om te maken, maar wel groots resultaat! Het heeft een goede zoet-zuurbalans en is ietwat pittig, maar zo lekker! Serveer met zilvervliesrijst en roerbakgroenten en smullen maar! Tip: laat de kipstukjes minimaal 4 uur marineren. 

 

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • anne.stockman
  • Joycewessels
  • Suzanne van den Berg
  • Marijke Baart
  • Foody redactie
Terug uit Kroatie en pittige kip met nasi (Ayam Pelalah)
 7
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Foodblogswap; Lemper met tonijn
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Thaise rode curry met kip en rijst
 9
KookhoekjevanxfaatjeKookhoekjevanxfaatje
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.