Vijgentaart met amandelmeel en pistachenoten

Vijgentaart met amandelmeel en pistachenoten

Ingrediënten

Het is weer vijgentijd, en daarom reden genoeg om een heerlijke vijgentaart te bakken. De smaak brengt je meteen in herfstige sferen. Helemaal niet moeilijk om te maken en zeker de moeite waard. Heerlijk om op een gure herfstdag van te genieten met een kop koffie/thee. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een 27-jarige meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Italiaanse lasagne Italiaanse lasagne
3x variatie op havermout 3x variatie op havermout
Havermout met cacao en kokos Havermout met cacao en kokos
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Simone Scheerder
  • Jorien Harbers
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Friso Hessing
  • Wouter De Kamp
  • Louise Van Der Kelen
  • Renate Moerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.