Vijgentaart met frangipane

Vijgentaart met frangipane


Weten jullie wat frangipane is? Voor iedereen die het nog niet wist: het is een ge-wel-dig lekker beslag van blanke amandelen, boter, bloem, ei en suiker. Ik wilde er al heel lang iets lekkers mee maken maar het kwam er niet van. Tot vandaag dus, want ik maakte er een heerlijke taart mee met vijgen en framboosjes.  Er zit nog een heerlijk korstdeeg omheen, zodat je taart veschillende texturen krijgt. Doen doen doen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Elleke
  • Gino Glaser
  • Marjolein Oosterveer-van Der Doelen
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.