Vis kebabs

Vis kebabs & voorproefje van de Eetkalender 2017

Ingrediënten

4 personen

Deze heerlijke vis kebabs van zalm, kabeljauw en garnalen, zijn perfect om te serveren deze zomer. Je maakt ze super gemakkelijk en serveert ze met een frisse salade van couscous, spinazie én paprika, op smaak gebracht met olijfolie, (tomaten)azijn, dille, peterselie. In slechts een klein half uurtje staat dit simpele, maar oh zo lekkere recept op tafel. Ideaal toch? Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Arlette van Schie
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Vis met pesto en parmaham
 14
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Video Koken met Bart’s Fishtales:  Vis in zoutkorst
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
How to: vis paneren
 2
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.