Visburger met wasabimayonaise, rocola en tomaat

Foody Redactie


Ik hou wel van een lekker burgertje op zijn tijd en deze visburger is echt helemaal het einde! Ik maakte hem als gezonde lunch, en gezond dat is ie! Deze visburger ziet er misschien uit als ongezond fastfood, maar door gebruik van zalm, lenteuitjes, rucola en tomaat valt dat dus reuze mee. Je serveert de burgertjes op hamburgerbroodjes met een flinke lik homemade wasabimayonaise. Eet smakelijk!

Je burgertjes kunnen uit elkaar vallen als ze niet de tijd hebben gekregen om op te stijven. Trek hier dus zeker een half uurtje voor uit!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Julia Flamand
  • Leendert Bom
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.