Visburger met wasabimayonaise, rocola en tomaat

Ingrediënten
2 personen
Ik hou wel van een lekker burgertje op zijn tijd en deze visburger is echt helemaal het einde! Ik maakte hem als gezonde lunch, en gezond dat is ie! Deze visburger ziet er misschien uit als ongezond fastfood, maar door gebruik van zalm, lenteuitjes, rucola en tomaat valt dat dus reuze mee. Je serveert de burgertjes op hamburgerbroodjes met een flinke lik homemade wasabimayonaise. Eet smakelijk!
Je burgertjes kunnen uit elkaar vallen als ze niet de tijd hebben gekregen om op te stijven. Trek hier dus zeker een half uurtje voor uit!


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Salade met krab en avocado |
![]() |
3x Zomerdressing voor in salades |
![]() |
Visspiesjes van zalm en kabelj... |