Vissalade met cocktailsaus
Er zijn van die klassiekers waar je gewoon niets aan moet doen. Neem nou deze vissalade met cocktailsaus. Heel erg jaren 80, maar nog altijd een succes. Het lekkerst is het natuurlijk wel als je zelf het cocktailsausje klaarmaakt. Deze vissalade is gemaakt met garnalen en gerookte zalm, maar je kunt natuurlijk ook gerookte forel of andere vissoorten gebruiken. Maak de salade zoals jij deze lekker vindt. Serveer hem lekker als lunch met een glaasje wit en een stukje brood erbij. Dat wordt smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |