Vlinderpasta met kippendijen, pimenton en spinazie

Vlinderpasta met kippendijen, pimenton en spinazie

Ingrediënten

4 personen

Een goed pasta gerecht is en blijft heerlijk! En een heerlijk gerechtje hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn om te maken. In dit ultieme comfort food recept combineer je vlinderpasta met kippendijen, spinazie en pimenton. Nog een beetje limoen, room en geroosterde pijnboompitten erbij en je hebt een zalig gerecht. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Bart van der Helm
  • Malu Derhaag-Ogg
  • Hagoed
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.