Volkoren kaasscones

Muffins met citroen en bramen


Scones, je hebt ze vast wel eens gegeten bij een high-tea. Een klein broodje met clotted cream en jam, yummy! Naast de traditionele, licht zoete scones, bestaan er ook hartige scones. Mijn moeder durfde de uitdaging aan en ging voor een hartige variant; volkoren kaasscones. En echt, de scones zijn goddelijk! En als ze nog een beetje warm zijn, zijn ze helemaal perfect. Lekker bij een brunch bijvoorbeeld. Beleg is niet meer nodig voor deze scones, maar een beetje boter op je nog warme scones is echt heerlijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.