Voorgerecht met zalm, appel en rode biet
Dit makkelijke voorgerechtje met gerookte zalm, appel en bietjes zal het geweldig doen tijdens jouw kerstdiner. Het is snel te maken, je kunt het gedeeltelijke voorbereiden. het is lekker licht en het ziet er geweldig uit door de prachtige kleuren. Snijd je appel wel pas op het laatste moment, deze zal anders bruin kleuren. Dit staat niet zo smakelijk en doet afbreuk aan je mooie gerechtje.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |