Wentelteefjes in een bakje

Wentelteefjes in een bakje


Heb je oud brood over en zin in een heerlijk verwenontbijtje? Dan maak je deze wentelteefjes in een bakje. Voor basis heb je brood, ei en melk nodig en verder kun je lekker variëren met ingrediënten. Je kunt dus ieder seizoen een andere versie maken. Denk bijvoorbeeld aan kaneel en gebakken appel in de herfst, stoofperen in de winter en ga zo maar door. Maar deze herfstversie is ook zeker een aanrader. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 20-25 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.