Wentelteefjes uit de oven met frambozen en kardemom

Wentelteefjes uit de oven met frambozen en kardemom


Wentelteefjes, héérlijk! Een lekker zoet broodgerecht welke zorgt voor een feestje op je bord. Wentelteefjes worden traditioneel gemaakt met ei, melk, suiker en kaneel. Maar deze variant uit de oven gemaakt met frambozen en kardemon is echt zo ontettend lekker! Het heeft iets weg van brioche, maar dan nog makkelijker om te maken. Super ook om te serveren met het paasontbijt. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Anne de Jong
  • Louise Van Der Kelen
  • Carolien de Milliano
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.