Wentelteefjes van suikerbrood met kaneelijs

Wentelteefjes van suikerbrood met kaneelijs


Dit is een heel makkelijk recept en altijd door iedereen geliefd. Je hoeft er eigenlijk niks aan voor te bereiden en binnen een kwartier heb je het op tafel staan. Perfect om te serveren als kerstdessert dus. In plaats van suikerbrood kan je natuurlijk ook rozijnenbrood, kerstbrood of brioche nemen, maar deze versie met suikerbrood is stiekem toch het allerlekkerst. Serveer de wentelteefjes (lauw)warm met het kaneelijs en eventueel met gekarameliseerde appel. Yum! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.