Wildzwijnstoof met port

Wildzwijnstoof met port


Nu het wildseizoen weer in volle gang is wordt het tijd voor een heerlijke wildzwijnstoof. Ditmaal een variant met port. Moeilijk om te maken is het niet, je moet er alleen wel even goed de tijd voor nemen om het langzaam te laten garen. Het hele huis gaat heerlijk ruiken na flink wat uren stoven met als resultaat boterzacht vlees. Een echt een feestmaal. Geniet ervan! 

Voorbereidingstijd: 30 min | Wachttijd: 3-4 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Marcello
  • Foody redactie
  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.