Witte chocolademousse met gemarineerde aardbeien

Witte chocolademousse met gemarineerde aardbeien

Ingrediënten

4 personen

Witte chocolademousse met aardbeien en verse munt is altijd goed. Maar wil je dit dessert net dat beetje extra smaak geven? Marineer de aardbeien dan in Whiskey siroop. Zó lekker en perfect in combinatie met zijdezachte witte chocolademousse. Top af met wat gefrituurde muntblaadjes en smullen maar! De aardbeien kun je overigens ook prima marineren in pure wishkey, balsamicoazijn of een zoete likeur. Yum! 

Voorbereidingstijd marineren + mousse: 24 uur | Bereidingstijd: 10 min  

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Zelf visbouillon maken Zelf visbouillon maken
Zalmquiche met biet Zalmquiche met biet
Kikkererwtencurry Kikkererwtencurry
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Dennis de Wit
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.