Witte lasagne met bechamelsaus
Wat kan je soms toch genieten van een lekkere bak lasagne. Met dit recept maak je een heerlijke vegetarische witte lasagne met spinazie en bechamelsaus. Bechamelsaus kun je met bloem, boter en melk heel makkelijk zelf maken. Als je een extra bite in de lasagne wil, is het lekker om wat amandelen toe te voegen. En wil je toch iets van vlees in de lasagne, dan is de keuze voor ham een hele goede. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |