Wokhutspot met gehaktballetjes

Wokhutspot met gehaktballetjes


Ik heb vandaag een heel lekker recept voor jullie: hutspot maar dan net even anders! In plaats van alles te koken en vervolgens door elkaar te stampen, wok je de groenten en laat je ze juist heel. Een soort deconstructed hutspot dus, en dat met heerlijke gehaktballetjes en pastinaak. Alles samen in de wok, en dat is heel erg lekker! Zoet en zout smaakt sowieso altijd goed bij elkaar, dus ga dit proberen!

 

De gehaktballetjes en de woksaus zijn gemaakt met Tamari; een glutenvrije sojasaus. Je kunt natuurlijk ook gewone sojasaus nemen als je niet glutenintolerant bent!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Dascha De Cnock
  • Henk2marianne
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Sanne Harleman-van Straaten
  • Kimberley Helthuis
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.