Wortelwrap met geitenkaas

Wortelwrap met geitenkaas

Ingrediënten

4 personen

Weleens een wortelwrap geprobeerd? Niet? Zeker een keertje doen. Door de wortel in de wrap, is deze wat zoeter dan een tortilla. En omdat de wrap van zichzelf een beetje zoet is, is het heerlijk om 'm te beleggen met een frisse tegenhanger. In dit geval geitenkaas. Geitenkaas en wortel is namelijk een top combinatie. Maak de wrap lekker smeuïg met een sausje van crème fraîche, mosterd en honing. Perfect als lunch, maar ook heerlijk om op een warme dag als frisse maaltijd te serveren. Enjoy! 

 

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Simone Heemskerk
  • Foody redactie
  • Naomi Van de Pol
  • Annerieke Westland
  • Wendy Kastelein
  • Aarkensteyn
  • Dennis de Wit
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.