Yoghurt Panna Cotta met Mango
Toetjes, héérlijk! IJs, taart, mousse.. het gaat er altijd wel in. Deze yoghurt panna cotta is daar een voorbeeld van. Een een heerlijk toetje fris van smaak en super in combinatie met vers fruit. Een prima toetje om lekker mee te kunnen variëren. Super gemakkelijk om te maken en ook ideaal om voor te bereiden. De panna cotta heeft namelijk zo'n 2,5 uur nodig om op te stijven in de koelkast. Begin er dus op tijd mee. Geniet ervan.
Bereidingstijd: 25 min, Koeltijd: 2,5 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |