Yoghurtcake met granaatappel

Yoghurtcake met granaatappel


Deze heerlijke Arabische fluffy yoghurtcake is super om te serveren als dessert. Lekker fris, niet al te zoet en super smeuïg. Bijna een soort van puddingachtig. Niet moeilijk om te maken alleen word je geduld flink op de proef gesteld. De cake moet namelijk 40 minuten in de oven en daarna nog zo'n 2 uur koelen, maar dat is het meer dan waard! Smeer vlak voor het serveren de yoghurt over de cake, bestrooi met pistache en granaatappelpitjes en smullen maar. Enjoy. 

Voorbereidingstijd: 20 min, Oventijd: 40 min, Koeltijd: 2 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Kristi Kala
  • Monique Bok-Horn
  • Louise Van Der Kelen
Yoghurtcake met citroen
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Foody Redactie
 10
Foody redactieFoody redactie
Yoghurtcake met rabarber
 13
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.