Yoghurtcake met granaatappel

Yoghurtcake met granaatappel

Ingrediënten

Deze heerlijke Arabische fluffy yoghurtcake is super om te serveren als dessert. Lekker fris, niet al te zoet en super smeuïg. Bijna een soort van puddingachtig. Niet moeilijk om te maken alleen word je geduld flink op de proef gesteld. De cake moet namelijk 40 minuten in de oven en daarna nog zo'n 2 uur koelen, maar dat is het meer dan waard! Smeer vlak voor het serveren de yoghurt over de cake, bestrooi met pistache en granaatappelpitjes en smullen maar. Enjoy. 

Voorbereidingstijd: 20 min, Oventijd: 40 min, Koeltijd: 2 uur 

 

Favoriet recept van

  • Kristi Kala
  • Monique Bok-Horn
  • Louise Van Der Kelen
Donna Hay Challenge – #1 – Bosbessen yoghurt cake
 9
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Yoghurtcake met citroen
 15
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Yoghurtcake met rabarber
 10
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.