Yoghurtijsrepen met bramen

Yoghurtijsrepen met bramen

Ingrediënten

Tussendoortjes met yoghurtijs. Of toetjes. Op een warme zomerdag wil je niets liever. En je maakt gemakkelijk zelf deze heerlijke yoghurtijsrepen. De bodem maak je van koekkruimels en het yoghurtijs van Griekse yoghurt, bevroren bramen, en bevroren blauwe bessen in de blender. Na een paar minuten ontstaat er als vanzelf ijs. De laastste stap is het mengsel over de bodem verdelen en alles in de vriezer zetten. En dan vier uur geduld hebben, het ijs in repen snijden en onwijs genieten van de zelfgemaakte yoghurtijsrepen. 
Voorbereidingstijd: 20 min | Wachttijd: minimaal 4 uur 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Weekendbites: Mini abrikozen cakejes Mini abrikozen cakejes
Zelfgemaakte huzarensalade Zelfgemaakte huzarensalade
One Pot: Salade met kikkererwten en wortellinten Salade met kikkererwten en wor...
Meer van Pauline's Keuken
Mango yoghurt ijs
Laura's BakeryLaura's Bakery
Limoen-basilicum ijs
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
3 ingrediënten vanille roomijs
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.