Zabaglione met rood fruit

Foody Redactie


Zabaglione is een heerlijk toetje van eierdooiers en marsalawijn. Ik maakte deze zabaglione met rood fruit, maar je kunt er natuurlijk elke gewenste topping op doen die je wilt. Hoewel het in theorie geen lastig recept is, moet je er wel echt de hele tijd bij blijven. Je wilt namelijk een mooi romig gerechtje, en niet een gek recept met eiersmaak. Doe je best, het is het echt waard!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.