Zalm uit de oven met venkel en mango-papajasalsa

Zalm uit de oven met venkel en mango-papajasalsa


Voor wie denkt dat er in de Tex Mex keuken alleen wordt gekookt met vlees of kip heeft het mis, want ook met vis kun je heerlijke Tex Mex gerechten maken. Dit kleurige voorjaarsrecept met zalm en veel verse groenten als venkel, bimi én een mango-papajasalsa is namelijk een topper. En nog gemakkelijk om te maken ook. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Sofie Geronimo
  • Paul Schuiling
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.