Zalmbonbons

Zalmbonbons

Ingrediënten

4 personen

Deze lekkere klassieke zalmbonbons doen het altijd goed als voorgerecht. De bonbons zijn snel gemaakt, maar hebben even de tijd nodig om op te stijven. Begin dus op tijd aan dit recept en zet ze op tijd in de koelkast. Dan hoef je vlak voor het serveren weinig meer te doen. Zo kun je je tijd besteden aan je gasten, in plaats van in de keuken te staan. 

 

Favoriet recept van

  • Silke Numan
Kerst voorgerecht: Bisque van garnalen
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Millefeuille met kip
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Flammkuchen met witlof
 4
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Gevulde champignons
 24
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.