Zalmcarpaccio met roomkaas
Krijg je eters en weet je nog niet wat je voor ze op tafel gaat zetten? Als het visliefhebbers zijn moet je deze zalmcarpaccio zeker eens proberen. De dunne plakjes zalm met een bolletje roomkaas met citroen en dille zijn heerlijk als voorgerecht. Garneer het met waterkers, knoflook croutons, kappertjes en dille en je gerechtje ziet er ook nog eens superleuk uit! Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |