Zalmpastei met kruiden
Een hapje voor bij de borrel, een super voorgerecht of serveer 'm in z'n geheel als hoofdgerecht met een salade erbij. Met dit recept zit je altijd goed. Deze zalmpastei is namelijk multi-inzetbaar. Ook is de pastei superlekker en je bent er zo meer klaar. Natuurlijk is het 't lekkerst om te bereidne met zelfgemaakt deeg, maar bladerdeeg uit de diepvries is een prima alternatief.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |