Zalmrolletjes met ricotta en komkommer
Fijne voorgerechtjes verdienen het om in de spotlights gezet te worden. Deze lekker lichte zalmrolletjes met ricotta kun je overigens niet alleen als voorgerecht maar ook als hapje serveren. Gewoon een prikkertje erin en klaar is kees! Als je nou niet zo fan bent van ricotta, dan kun je ook roomkaas in de paats gebruiken. Je maakt het dan iets vetter, maar zeker niet minder lekker!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |