Zalmtompouce met romige forelmousse

Kerstkoken als een chef: Zalmtompouce met romige forelmousse

Ingrediënten

10 personen

Als je op zoek bent naar een bijzonder, chef-waardig voorgerechtje, dan is deze Zalmtompouce met romige forelmousse zeker een aanrader. Het ziet er super uit, en is ook nog eens bijzonder makkelijk klaar te maken. Geen moeilijke technieken of ingrediënten. Wel met de signatuur van een chef. Een ideaal gerechtje die je perfect een dag van tevoren al kunt bereiden. Tijdens het kerstdiner hoef je alleen nog maar in plakken te snijden, de spiegeleitjes te bakken en klaar! Klinkt goed toch? Bereidingstijd: 35 min | Wachttijd: 6 uur om op te stijven 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Mieke Mullenders
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.