Zeebaars met citroen en knoflook

Zeebaars met citroen en knoflook


Vis kun je gemakkelijk en op veel verschillende manieren bereiden. Bak het even kort in de pan, eet het rauw of combineer het in de oven met lekkere kruiden, specerijen, citrus en/of wijn. Zeebaars heeft een zoete, milde smaak. De combinatie met citroen en knoflook is hiermee heerlijk en heel gemakkelijk te bereiden. Zeker visliefhebbers zullen van dit gerecht smullen!

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Op de huid gebakken zeebaars
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Zeebaars met Hollandaisesaus
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.