Zeeuwse bolussen

Zeeuwse bolussen

Ingrediënten

8 personen

Deze Zeeuwse lekkernij genaamd bolussen zijn heerlijk plakkerige gebakjes. Geen ingewikkeld recept en de truc om ze lekker plakkerig en sappig te krijgen zit hem in het heel heet en kort bakken van het deeg. Je moet ze even laten afkoelen als je het zo lang kan volhouden om ervan af te blijven want ze zijn heerlijk. Yum!

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • sam.sam
Pompoenbrood
 1
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Dudefood dinsdag: Supersnelle worstenbroodjes
 6
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Hot Cross Buns met kaas
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Fastfood Friday: Bapao met kipsaté (video)
 9
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.