Zelf fudge maken

Foody Redactie


Fudge, héérlijk! Alleen niet echt heel erg simpel om klaar te maken. Maar met dit recept maak je super eenvoudig lekkere fudge met pistachenoten en kersen. Doordat er in dit recept chocolade wordt gebruikt in plaats van suiker, heb je veel minder met exacte temperaturen te maken. 

Makkelijk te maken, leuk om te doen én ook nog eens onwijs lekker. Zeker een aanrader dus! 

Voorbereidingstijd: 15 min | Wachttijd: 1 uur | Koeltijd: 4 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.