Zelf pesto maken

Zelf pesto maken


Pesto, heerlijk! En laat verse pesto nu net vele malen lekkerder zijn dan uit een potje. Tijd dus om zelf aan de slag te gaan. Het is zó simpel om te maken. Je maakt deze pesto dan ook binnen 15 minuten. Naast de basilicum en Parmazaanse kaas gaat er ook knoflook, pijnboompitjes en zonnebloempitjes in. De pesto is super op een ciabatta bij de borrel of door de pasta heen. 

Bewaar de pesto in een potje onder een laagje olijfolie in de koelkast.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Henk2marianne
  • Irenekoster
  • Louise Van Der Kelen
Recept voor rucola pesto
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Rucola pesto
 4
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie
Recept Rode Pesto
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.