Zelf saté maken

Zelf saté maken

Ingrediënten

3 personen

De geur en de smaak van een goed stuk gegrild vlees is zo ontzettend lekker! En dan name een goed gegrilde saté. De ultieme tip om zelf een goede saté te bereiden?: gebruik de juiste rijgtecnhniek. Echt het maakt zo'n verschil! Een goede saté maak je door van het vlees dunne strookjes te snijden en deze al zigzaggend op een stokje rijgen. Zo gaart het veel beter en gelijkmatiger dan wanneer je dikke stukken gebruikt. Laat het vlees van tevoren minimaal een uur marineren in knoflook, gember, ketjap en olie. Zó lekker! Enjoy! 

Voorbereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 60 min

 

Favoriet recept van

  • Krammertje
  • Katja Cocco
  • Wwemama Jansen
  • Tom Vander Hooft
  • Plus
  • Jst De Keijzer
  • Mirjam Hamstra
  • Roxane von Dobschutz
  • Marleen van Lelieveld
  • Wilmadep
Saté van ossenhaas
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Sate Babi
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
De allerlekkerste saté
 8
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Varkenshaassaté
 8
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.