Zelf vanillesaus maken

Zelf vanillesaus maken – basisrecept

Ingrediënten

Een goede vanillesaus is vol en romig van smaak en smaakt heerlijk bij appelgebak. Met dit recept maak je zelf de perfecte vanillesaus. Voor deze saus is gekozen voor een combinatie van melk en slagroom. Maar deze verhouding is toch het allerfijnst. Serveer met warm appelgebak en smullen maar! 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Satésaus
 7
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Chia jam met rood fruit
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Rabarber compote
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.