Zelfgemaakte bagels

Bagels


Bagels zie je steeds vaker voorbij komen, in hippe lunchtentjes, maar ook gewoon in de supermarkt. Gelukkig zijn ze ook prima zelf te maken. Het kenmerkende aan deze broodjes is dat het deeg, na de tweede rijs, in kokend water wordt ondergedompeld om zo de karakteristieke korst te verkrijgen. Maak de bagels af met een topping naar keuze. Let op: in de bereidingstijd is 1 uur rijstijd niet meegeteld.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Asina Khairan
  • Kevin Peters
Bagels maken
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Zelf bagels maken
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
Foody redactieFoody redactie
Fastfood Friday: Bagel Wilde Zalm
 4
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.