Zelfgemaakte bagels

Bagels

Ingrediënten

8 personen

Bagels zie je steeds vaker voorbij komen, in hippe lunchtentjes, maar ook gewoon in de supermarkt. Gelukkig zijn ze ook prima zelf te maken. Het kenmerkende aan deze broodjes is dat het deeg, na de tweede rijs, in kokend water wordt ondergedompeld om zo de karakteristieke korst te verkrijgen. Maak de bagels af met een topping naar keuze. Let op: in de bereidingstijd is 1 uur rijstijd niet meegeteld.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • sam.sam
  • Asina Khairan
  • Kevin Peters
Bagels maken
 3
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Zelf bagels maken
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Bagels!
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Fastfood Friday: Bagel Wilde Zalm
 4
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.