Zelfgemaakte barbecuesaus
Zodra het zonnetje begint te schijnen en de temperaturen weer omhoog gaan, krijgen veel mensen weer zin om lekker te gaan barbecuen. Bij een barbecue horen stukjes vlees, vis en andere hapjes, maar natuurlijk ook lekkere sauzen, zoals barbecuesaus. En wat is er nu lekkerder om deze eens zelf te maken. Je kunt het prima een paar weken bewaren in de koelkast. Let's do this!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |