Zelfgemaakte gevulde koeken

Please fix..

Ingrediënten

Gevulde koeken, wie kent ze niet? Met dit recept maak je zelf zo’n 8 tot 12 gevulde koeken. Dat lijkt veel, maar echt, ze zijn zo op! Het lekkerste zijn ze als ze net uit de oven komen. Knapperig van buiten en warm en smeuïg van binnen. Heerlijk! Je kunt de gevulde koeken na het vormen (en dus voor het bakken) ook invriezen. Dan hoef je ze de volgende keer alleen nog maar af te bakken. Ideaal! Voorbereidingstijd: 20 min | Wachttijd: 60 min | Oventijd: 13-18 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Pavlova met perzik en framboos Pavlova met perzik en framboos
Panna cotta met vlierbloesem en aardbeiensaus Panna cotta met vlierbloesem e...
Sunrise-ijsjes met aardbei en sinaasappel Sunrise-ijsjes met aardbei en...
Meer van Rutger Bakt
Video: Gevulde koeken
 6
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Gevulde koeken
 1
FoodtubeFoodtube
Sinner Sunday: Roze koeken
 6
Chickslovefood.comChickslovefood.com
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.