Zelfgemaakte mango chutney

Zelfgemaakte mango chutney

Ingrediënten

Mango chutney, ik vind het heerlijk! De zoetigheid van de mango in combinatie met de rijke smaken van de specerijen is echt hemels. Super bij een stuk gegrilde kip of bij een Afrikaanse stoofpot. Zelfgemaakte chutney is daarbij wel het lekkerste natuurlijk! Daarom hier voor jullie een snelle variant voor het maken van de chutney. Zet de chutney in een goed afgesloten gesteriliseerd potje in de koelkast en je kunt hem makkelijk een paar weken tot een maand bewaren.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Appel-peren chutney
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Oogstfeest, Almeerse weelde en pompoenchutney
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Mijn finale vultip voor Bugles: Mango Tango
 1
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.