Zoete aardappel gnocchi
Zelf gnocchi klaarmaken lastig? Integendeel. Met dit receptje maak je super eenvoudig zelf heerlijke zoete aardappel gnocchi. Deze zelfgemaakte variant is niet per sé gezonder, maar heel erg lekker is het zeker. Je hebt er wel een beetje geduld voor nodig het zelf te maken, maar dat is het zeker waard. Bak de gnocchi na het koken eventueel nog even voor een krokant, knapperig korstje en smullen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |