Zoete aardappelgratin met chorizo

Zoete aardappelgratin met chorizo

Ingrediënten

4 personen

Een gratin is een ovengerecht waarbij plakjes groenten in laagjes op elkaar worden gestapeld en met room worden overgoten. Ontzettend lekker. Zo ook met zoete aardappel. Zoete aardappel heeft best een specifieke smaak. Redelijk zoet voor een hartig ingrediënt. Maar in combinatie met geraspte belegen kaas, paddestoelen en de zoutige smaak van chorizo is het heerlijk. Nog wat garneren met frisse rucola en klaar! Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 35 min + 20 min 

 

Favoriet recept van

  • Paul Schuiling
  • Annerieke Westland
  • Wieske Ridderbos
  • Bart van der Helm
  • Marjanne van Loon
  • Annabel Keesmaat
  • Wouw52
  • Arnella Miedema
  • Tina Talsma
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.