Zoete aardappelrösti

Zoete aardappelrösti


Rosti koop je wellicht meestal kant-en-klaar uit het vriesvak. Zelf maken is echter hartstike leuk en helemaal niet zo moeilijk. Deze variant van zoete aardappel is extra speciaal. Het makkelijkst is om een foodproccesor te gebruiken voor het raspen van de aardappels. Mocht je die niet hebben, niet getreurd. Een rasp werkt ook, maar dit kost iets meer tijd. Zowel warm, als koud heerlijk om te serveren. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Atta
  • Leonie Klaassen
  • Manuela Gerrits Loenders
  • Cheryl.ngongui1
  • Sacha van den Broek
  • Claudia Ahlers
  • Foody redactie
  • Angelique Van As-de Zoete
  • Emma Herlaar
  • Etenmetemma
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.