Zoete aardappelrösti

Zoete aardappelrösti

Ingrediënten

4 personen

Rosti koop je wellicht meestal kant-en-klaar uit het vriesvak. Zelf maken is echter hartstike leuk en helemaal niet zo moeilijk. Deze variant van zoete aardappel is extra speciaal. Het makkelijkst is om een foodproccesor te gebruiken voor het raspen van de aardappels. Mocht je die niet hebben, niet getreurd. Een rasp werkt ook, maar dit kost iets meer tijd. Zowel warm, als koud heerlijk om te serveren. 

 

Favoriet recept van

  • Atta
  • Leonie Klaassen
  • Manuela Gerrits Loenders
  • Cheryl.ngongui1
  • Sacha van den Broek
  • Claudia Ahlers
  • Foody redactie
  • Angelique Van As-de Zoete
  • Emma Herlaar
  • Iris van den Boomen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.