Zongedroogde tomaatjes uit de oven
Dol op zongedroogde tomaatjes? Vanaf nu maak je die super gemakkelijk zelf. Halveer de tomaatjes, besprenkel ze met olijfolie, zout en peper, leg er knoflooktenen bij en schuif ze voor zo'n 2-3 uur de oven in. Weinig moeite, groots resultaat. Heerlijk in een salade, door de couscous of om gewoon zo van te snoepen. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 15 min, Wachttijd: 2-3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |