Zuur van komkommer en rode ui

Zuur van komkommer en rode ui

Ingrediënten

6 personen

Zuur wordt in de Surinaamse keuken vaak als bijgerechtje gegeten. De gerechten zijn daar vaak pittig, dus wat zuur is lekker als fris contrast. Deze zuur van komkommer en rode ui is heel gemakkelijk om te maken. Ideaal is dat je het ook zeker wel een paar weken kunt bewaren. Houd je van pittig? Voeg dan ook nog een gele ajuma peper. Eet het lekker bij nasi of bami.

Maak het zuur een dag van tevoren klaar, zodat het lekker is ingetrokken.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Brosse citroenkoekjes Brosse frisse citroenkoekjes
Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Smitr76
  • Judith van Wolven
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.