10 X de lekkerste cocktails voor deze zomer!

10 X de lekkerste cocktails voor deze zomer!
Dinsdag 26 mei 2020

Dit heerlijke weer vraagt om verfrissende drankjes. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ever since de lockdown krijg ik van het thuis borrelen en experimenteren met lekkere cocktails maar niet genoeg. Nu we dan ook eindelijk samen - maar wel op afstand - mogen borrelen, kun je lekker uitpakken en je vrienden verrassen met een super lekkere cocktail. En met deze cocktails zit je echt goed deze zomer! 

 

10 X De lekkerste zomer cocktails! 

 

#1 Tinto de Verano

Ben je gek op wijn maar heb je toch nét even zin in iets anders? Tinto de verano is één van mijn persoonlijke favorieten, super snel gemaakt en echt heel erg lekker! 

 

Tinto-de-Verano-1280x853

 

#2 - Licor 43 Tonic

Move over Gin, here comes Licor 43! Okay - we kunnen de Gin natuurlijk niet helemaal missen en je vindt hem verderop in ons top 10 lijstje, maar deze Licor 43 Tonic is zeker het proberen waard. 

 

43-Tonic-1024x683

 

#3 - Pomegranate Royal

Champagne, granaatappel en chambord (of creme de cassis).. Klinkt goed toch? Deze Pomegranate Royal is makkelijk te maken maar steelt zeker de show tijdens je volgende borrel! 

 

Pomegranate-Royal_endshot-1024x6832

 

#4 - Caipirinha

Tijd voor een echte klassieker: de caipirinha. Kan gewoon simpelweg niet ontbreken in dit lijstje. Zo fris en zo lekker! 

 

Caiparinha-2

 

#5 - Amaretto Sour

Wat is dit een lekkere cocktail, maar écht! Amaretto met limoen- of citroensap, suikerwater en eiwit - alsof een engeltje.. Nou ja het is wel duidelijk: de amaretto sour MOET je gewoon proberen! 

 

Amaretto-sour

 

 #6 - Cranberry Gin Tonic

Daar is ie dan, de Gin Tonic! Hij kon natuurlijk ook niet ontbreken want de famous Gin Tonic blijft toch wel één van de favorieten hier bij Foody. Er zijn zoveel soorten Gin, zoveel soorten Tonic en zelfs met het fruit, de kruiden en you name it kun je spelen om de smaak voor jezelf te perfectioneren. Vandaag kiezen wij voor deze variant met cranberry en rozemarijn, ook iets voor jou? 

 

Cranberry-gin-tonic-1-1

 

#7 - Skinny Bikini

Met maar 3 ingredienten staat deze zomerse skinny bikini binnen no time bij jou op tafel. Nectarine- en limoensap, tequila en that's it! Zomer in een glas, ik hou ervan! 

 

Skinny-Bikini-1024x683 (1)

 

#8 - Limoncello Tonic

De Limoncello Tonic heb je misschien al wel voorbij zien komen want hij lijkt steeds populairder te worden. En terecht ook, want wat is ie lekker! Overtuig jezelf ;-) 

 

Limoncello-Tonica-1024x684

 

#9 - Mojito Passion Fruit

Passievrucht is toch wel de ultieme zomervrucht wat mij betreft, dus deze mojito passion fruit hoort zeker thuis in deze lijst. Mojito's kun je natuurlijk met allerlei vruchten maken, maar voor mij staat deze variant met stip op nummer één! 

 

Mojito-Passion600x400

  

#10 - Forrest Fruit Splash

De foto zegt eigenlijk al genoeg, want ik weet niet hoe jij het voelt maar ik krijg nu wel héél veel zin in zo'n Forrest Fruit Splash als ik hem hieronder zo zie. Ze zien er niet alleen super mooi uit, maar zijn ook hééél lekker! 

 

Forrest-Fruit-Splash-2-600x400

 

 

Zo, dat waren ze alweer - de 10 toppers van een zomer cocktails. Welke cocktail ga jij proberen? Deel een foto op social, tag ons en wij delen je foto op onze Insta

 
Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.