Win jij het kookboek Joie de Vivre?

Win jij het kookboek Joie de Vivre?
Maandag 25 mei 2020

Hoi lieve Foodies! 

 

Hier op de Foody redactie krijgen we geen genoeg van heerlijk eten, lekker kokkerellen, inspirerende recepten en mooie kookboeken. Joie de Vivre is wat ons betreft hét nieuwe kookboek dat elke homechef in zijn kast moet hebben staan. En wij gaan een exemplaar weggeven aan één van onze bezoekers, hoe leuk is dat?! Het is een ode aan de Franse keuken en in het boek vind je 60 overheerlijke recepten van 10 topchefs uit Nederland. We vertellen je iets meer over het boek zelf, maar natuurlijk ook hoe je hem kunt winnen. Kun je niet wachten om mee te doen? Maak dan hier direct je Foody account aan én schrijf je in voor de nieuwsbrief in je Foody profiel, dan doe je meteen mee! 

 

55032642-B325-43EF-BA0C-399F60197827

 

Joie de Vivre - ons favo kookboek van dit moment!

Dit kookboek is gemaakt door Sacha de Boer (fotografe), Babs Assink (journaliste) en Janine Smits (styliste). De 3 vriendinnen delen de liefde voor schoonheid, geschiedenis, eten en drinken, en het leven in het nu. Samen gaan ze elk jaar naar de Franse Bourgogne waar ze samen genieten van het leven en de omgeving: joie de vivre pur sang! Geinspireerd door een oud Frans kookboek uit 1873, en door hun verwondering over de historische eetcultuur en hun joie de vivre leefstijl, kwamen de 3 levensgenieters tot dit boek. En wat zijn we daar blij mee! 10 Hedendaagse topchefs koken heerlijke gerechten die geinspireerd zijn door het oude Franse kookboek - met namen als Jonnie Boer en Ron Blaauw kun je rekenen op fantastische recepten. Elke topkok heeft 2 originele menu's ontwikkeld op basis van een klassiek Frans kookboek, van voorgerecht tot dessert. Met dit boek zet jij thuis een sterrendiner op tafel! 

 

Schrijf je in en win! 

Sta jij graag in de keuken, geniet je ervan een heerlijk diner op tafel te zetten en je vrienden of familie te verrassen met de lekkerste gerechten? Dan is dit kookboek écht iets voor jou. En het leuke is, bij ons kun je een exemplaar winnen! Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven in de Foody nieuwsbrief. Wij zouden het te gek vinden als we je mogen verwelkomen in onze Foody family! Maak hier een account aan, schrijf je in voor onze nieuwsbrief (dit doe je in je Foody profiel) en je maakt meteen kans op het boek Joie de Vivre! 

 

Succes!! 

 

De winnaar van dit te gekke kookboek maken we bekend op 25 juni via social media en e-mail!

 

D0526C10-0BB9-4071-9D55-91E05A10BB84

 
Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.