2x Mediteraan Arabisch koken

Ingrediënten
- 1 grote aubergine
- 1 sinaasappel
- handje verse oreganoblaadjes
- 1 el ragfijn gesneden peterselie
- frisgroene olijfolie
- granaatappelmelasse
- 250 g freekeh
- milde olijfolie
- 75 g amandelen
- 2 rijpe tomaten
- olijfolie
- 1 bosje oregano
- 1 granaatappel
3 personen
Tegenwoordig zijn de producten die in de Mediteraaan-Arabische gebruikt worden steeds beter verkrijgbaar via speciaalzaakjes of internet. Met deze geweldige recepten voor salade van aubergine met sinaasappel en granaatappelmelasse en freekeh met met amandelen, oregano, granaatappel en tomaatzaadjes maak je op een geweldig smaakvolle manier kennis met de heerlijke smaken van deze keuken.


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |