3 in 1 – Gezond, lekker én snel

3 in 1 – Gezond, lekker én snel
Woensdag 13 mei 2015

- Sponsored Story -

 

Geen zin om lang in de keuken te staan, maar toch snel een gezonde, makkelijke én lekkere maaltijd op tafel zetten? Foody.nl is dé ideale plek om inspiratie op te doen, maar soms kun je gewoon niet kiezen tussen al dat lekkers. Lassie maakt het kiezen een stuk makkelijker door zilvervliesrijst, spelt én quinoa te combineren.

 

Lassie Zilvervliesrijst + Spelt én quinoa is niet alleen heel smaakvol, maar ook nog eens gezond. Het bevat namelijk veel vezels, vitamines en eiwitten. Daarnaast staat het ook nog eens in een handomdraai op tafel. Dat is precies waar we bij Foody.nl dol op zijn. De zilvervliesspeltmix is heerlijk in salades of bij een stukje vlees of vis, en daarmee ideaal om een snel een gezonde, makkelijke en lekkere maaltijd op tafel te zetten voor je gezin.

 

Een gezonde leefstijl hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Toch kun je soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Voedingscoach Vivian Reijs kan je hierbij helpen. Als voedingscoach weet zij als geen ander wat een gezonde leefstijl met je lichaam kan doen. Met ‘Vivians rijstadvies’ zal ze je de komende periode voorzien van gezonde, handige en natuurlijk lekkere tips en recepten.

 

 
Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.