3x gerechten met de lekkerste kruidenoliën
Kruidenoliën en -dressings zijn perfect om verschillende redenen. Om vlees in te marineren, als sladressing, maar ook om een pastagerecht mee te pimpen, of om bijvoorbeeld een visje net dat beetje extra smaak te geven. Dit basisrecept is vrijwel altijd hetzelfde, maar qua smaakmakers kun je prima variëren door verschillende kruiden en specerijen te gebruiken. Voor deze drie gerechten wordt 3x dezelfde basisolie gebruikt, maar net iets anders door een andere specerijenmix te gebruiken. Ga je voor de langzaam gegaarde zalm met Lemon Pepper, Caribische kipballetjes in tomatensaus met gele rijst en bonen of Spaghetti al funghi?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |