Aardappelkroketjes

Foody Redactie


Aardapplekroketjes, yumm!! En natuurlijk kun je ze gemakkelijk kant-en-klaar halen in de supermarkt, maar wanneer je ze zelf maakt smaken ze toch echt vele malen lekkerder. Het zelf maken van deze kroketjes is helemaal niet moeilijk. Het feit is wel dat het even wat tijd in beslag neemt. De aardappelpuree moet namelijk minimaal een uur afkoelen en opstijven in de koelkast. Vervolgens rol je er kroketjes van, paneer je ze bak je ze af in de oven in frituur. Zeker het proberen waard. Enjoy! bereidingstijd: 45 min, wachttijd: 1 uur, baktijd: 4 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Lidy de Win
  • Jeanne Van Beilen-van Oosten
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.